Search:

Tags: the

Page 1 of 7 1 2 3 4

Search: Search took 0.00 seconds; generated 1 minutes ago.

  1. THOSE OF YOU WHO DON'T WANT TO, CITROEN, FERRARI? ME GUSTA MUCHO

    Started by Alex69‎, 07/11/2009 12:25
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 21
    • Visits: 3,508
    Last Message: 17/07/2010 15:52
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio
  2. hello to all

    Started by lori‎, 08/11/2009 20:09
    benvenuto, ciao, dei, forum, grazie, idea, la, lista, ore, pin, sarà
    • Answers: 2
    • Views: 130
    Last Message: 09/11/2009 14:19
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio
  3. the council turbocharger

    Started by ragonesemotors‎, 06/11/2009 21:28
    2 Pages
    1 2
    130, 136cv, 5, 56, 6, 7, ad, alfa, aspirazione, buon, cavo, che, con, consiglio, cose, cupra, cv, da, dei, del, della, di, dove, due, è, ed, euro, foto, gara, gli, golf, gt, gt1, ha, ibiza, imo, jtd, la, lavoro, leon, lo, ma, mi, mille, modifica, molto, nn, ottimo, passat, pm, po, prima, qualche, quasi, revisione, rimappatura, scarico, tdi, turbina, turbocompressore
    • Answers: 11
    • Visits: 2,271
    Last Message: 10/01/2011 03:23
    Of cattivik  Vai all'ultimo messaggio
  4. Siemens SID 801.

    Started by DonPrisco‎, 06/11/2009 14:39
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 14
    • Visits: 4,463
    Last Message: 13/02/2012 17:32
    of officina alfaromeo  Vai all'ultimo messaggio
  5. FILE ERROR in writing to mjet

    Started by justtry‎, 03/11/2009 11:09
    1.3 mjet, 5, 50, 6, 60, 7, 70cv, 8, 80, alcune, alla, appena, bug, cavo, ce, centralina, che, clone, con, cv, da, del, deve, di, è, ept, errore, essere, fa, fai, fanno, fatto, file, galletto, gallo, ha, hai, interfaccia, la, legge, letti, lettura, ma, mappare, mia, mjet, nel, nessun, nome, ono, ori, p3, parte, pasquale, possibile, punto, questo, riesco, software, versioni
    • Answers: 8
    • Visits: 2,600
    Last Message: 06/11/2009 11:20
    of justtry  Vai all'ultimo messaggio
  6. 1251>1255

    Started by kikko530d‎, 04/11/2009 01:48
    • Answers: 9
    • Visits: 2,475
    Last Message: 21/11/2009 18:25
    of mauro80  Vai all'ultimo messaggio
  7. Topic not read from the last visit

    Started by justtry‎, 04/11/2009 12:11
    aggiungere, al, alex, allora, altri, altro, anche, appena, attivato, avere, avuto, basta, browser, che, chi, chrome, ci, ciao, con, connessione, da, data, dei, del, dell, di, è, elenco, essere, fai, fondo, formattazione, forum, funziona, funzione, funzioni, google, ho, ico, il, invece, io, la, le, letti, link, mai, oltre, pagine, perchè, piu, plugins, possibile, post, problemi, proprio, può, questa, te, topic
    • Answers: 8
    • Visits: 1,428
    Last Message: 07/07/2010 14:05
    Of dj_piex  Vai all'ultimo messaggio
  8. skoda

    Started by SIMONA‎, 05/11/2009 00:03
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 22
    • Visits: 1,553
    Last Message: 13/04/2012 13:51
    of GFMOTOR  Vai all'ultimo messaggio
  9. I try file ory panda 51775008

    Started by marcus5‎, 06/11/2009 02:40
    • Answers: 4
    • Visits: 429
    Last Message: 08/11/2009 03:14
    of marcus5  Vai all'ultimo messaggio
  10. yep, I have the emulator can scenic paintings

    Started by marcello‎, 10/11/2009 15:39
    3 Pages
    1 2 3
    5, 59f, 6, 60, abbiamo, al, altre, altro, anche, ancora, anto, ba, banco, ca, che, chi, chiedere, ciao, circa, code, con, contagiri, dalla, del, dopo, dove, è, emulatore, emulatori, esi, euro, funzioni, fuori, hai, ho, il, info, interessato, io, italia, la, lemulatore, lo, ma, mi, modifica, modificato, ore, ori, piu, po, poi, prova, può, quadri, raga, riparazione, scenic, scodifica, scodifica 59f, vendo
    • Answers: 26
    • Visits: 5,152
    Last Message: 02/07/2012 09:19
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio
  11. hello

    Started by cicko1‎, 10/11/2009 20:21
    benvenuto, cia, ciao, con, dei, di, è, forum, io, la, molto, nel, noi, questo, riparazione
    • Answers: 3
    • Visits: 160
    Last Message: 13/11/2009 14:30
    Of billagassi  Vai all'ultimo messaggio
  12. CDM EDC16 FALSHER 1251 CAN

    Started by Alex69‎, 16/11/2009 12:33
    5, 6, 7, 9, 91, al, altri, anche, articolo, asp, ato, auto, avuto, bdm, ca, cdm, che, circa, codifica, con, conosce, controlla, di, due, è, ebay, edc, edc16, euro, fa, falsher, fate, funziona, ha, ho, hw, ico, il, iniettori, key, la, le, lo, ma, meno, molto, nota, opel, ori, perchè, po, product, prova, qua, qualcuno, quando, questo, sa, strumento, te
    • Answers: 9
    • Visits: 1,381
    Last Message: 05/06/2010 02:16
    of pinotuning  Vai all'ultimo messaggio
  13. the elimination of the dpf particulate filter

    Started by lillov‎, 17/11/2009 04:00
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    5, 50, 59, 7, 9, al, alfa, anche, anto, appena, asa, auto, avaria, basta, bye, capire, che, chi, con, cosa, cv, da, di, differenza, dubbi, è, eliminazione, era, ews, fa, fai, fap, fare, filtro, gasolio, già, ha, ho, il, io, la, lo, macchine, mappa, meno, morgan, news, particolato, perchè, piu, poi, prendere, pressione, problemi, punto, questo, ragazzi, recovery, rende, sa
    • Answers: 36
    • Views: 7,345
    Last Message: 12/09/2010 12:58
    Of Alexsfc  Vai all'ultimo messaggio
  14. GOLF 5 140CV EDC16+ 0281013228

    Started by Alex69‎, 17/11/2009 18:34
    140cv, 28, 281, 5, 6, 8, 81, 810, anche, backup, cerco, che, ciao, completo, cv, del, della, di, e2prom, edc, edc16, fai, favore, golf, hardware, hd, ho, il, io, la, mi, modo, necessito, oppure, po, provare, quadro, qualsiasi, questo
    • Answers: 4
    • Visits: 652
    Last Message: 16/05/2010 13:43
    Of sa80libero  Vai all'ultimo messaggio
  15. I try ori golf4 301-473

    Started by fabio‎, 17/11/2009 19:22
    473, 7, ca, cerca, cerco, ch, collaborazione, da, file, golf, golf4, grazie, ho, la, lo, macchina, mappa, mappata, mi, mille, ore, ori, questo
    • Answers: 2
    • Views: 295
    Last Message: 18/11/2009 23:50
    Of fabio  Vai all'ultimo messaggio
  16. galletto

    Started by scintilla1967‎, 17/11/2009 21:42
    6, 67, 7, 9, 96, aiuto, che, con, consiglio, di, fa, file, flash, galletto, grazie, il, la, leggere, lettura, partire, pero, poi, posso, scintilla, scintilla1967
    • Answers: 3
    • Visits: 1,733
    Last Message: 18/11/2009 20:55
    of scintilla1967  Vai all'ultimo messaggio
  17. pinstrip for bdm???????

    Started by m.o.t.o.r.t.e.c.n.i.c.a‎, 18/11/2009 01:12
    5, 52, 520, 54, 6, 62, 620, 7, 70, 702, 8, 85, 87, 9, 96, adattatori, alex, anno, bdm, bosch, ca, catalog, comprare, con, contatto, dai, delphi, dis, dove, femmina, gli, grazie, la, language, link, marelli, mi, ml, morgan, mtj, ne, net, nr, ori, para, piedini, pinstrip, porta, pre, prendere, presa, product, qualche, quale, questi, rip, seriale, series, siemens, spi
    • Answers: 5
    • Visits: 1,554
    Last Message: 13/05/2010 12:23
    of kikko530d  Vai all'ultimo messaggio
  18. Discussione In Rilievo Relief: Useful information for new Users

    Started by Alex69‎, 18/11/2009 11:58
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 22
    • Visits: 4,980
    Last Message: 23/02/2012 22:06
    of osiautosport  Vai all'ultimo messaggio
  19. help renault megane, or 1.9 dci, 88 KW

    Started by pasquale78‎, 16/11/2009 11:22
    • Answers: 6
    • Visits: 2,191
    Last Message: 18/11/2009 12:01
    of pasquale78  Vai all'ultimo messaggio
  20. I try ecu stylus HW553

    Started by gennarodgl‎, 13/11/2009 23:01
    115cv, 53, 55, 7, ce, centralina, cerco, che, ciao, cv, di, ecu, email, faccio, fiat, gen, gennarodgl, hw, hw553, iniezione, jtd, la, mi, qua, quanto, qui, stilo
    • Answers: 3
    • Visits: 841
    Last Message: 19/11/2009 22:05
    of clemente1976  Vai all'ultimo messaggio
  21. the axone 2000

    Started by climauto‎, 11/11/2009 16:29
    aggiornato, asiatiche, ato, autodiagnosi, axone, cavi, cavo, ciao, con, cosa, da, di, funziona, funzionante, ho, interessato, io, la, mobile, multimarca, navigator, perfettamente, pm, prezzo, salve, texa, vendo
    • Answers: 4
    • Visits: 1,249
    Last Message: 19/05/2010 10:45
    of mgstuning  Vai all'ultimo messaggio
  22. SAlve

    Started by birramista‎, 11/11/2009 18:07
    aggiornato, anni, anti, benvenuto, buon, ce, centralina, ciao, così, da, di, fabio, giorno, grazie, ho, la, lavora, macchine, mi, mio, modificare, noi, novità, qualche, quello, rally, riesco, salve, scuderia, te
    • Answers: 5
    • Visits: 255
    Last Message: 14/11/2009 14:37
    of birramista  Vai all'ultimo messaggio
  23. Disable passenger airbag class 180 (wdb169)

    Started by pit17‎, 12/11/2009 23:47
    6, 69, 8, 80, 9, abbiamo, airbag, al, altra, anche, autom, cambio, che, ciao, clas, classe, col, con, costa, da, danni, dei, del, delle, diagnosi, dire, disattivare, dovrebbe, esperienza, faccio, farti, il, la, ma, male, mia, monta, motore, ne, nella, nessuno, nulla, officina, ore, originale, parte, pass, passeggero, persone, peugeot, pomeriggio, posizione, possa, posso, prova, qua, quando, risulta, wdb, wdb169
    • Answers: 6
    • Visits: 6,977
    Last Message: 14/11/2009 13:57
    of pierp  Vai all'ultimo messaggio
  24. Flying in Ergal

    Started by Alex69‎, 11/10/2009 17:13
    3 Pages
    1 2 3
    5, 6, 60, accelerazione, alluminio, altro, anche, anni, appena, ato, auto, benzina, che, circa, civic, con, consiglio, contro, cosa, curve, della, di, diesel, dis, ergal, fase, fuori, giorno, giri, hai, il, io, kg, la, ma, mai, mappa, marce, mia, monta, montato, motor, motore, ore, perde, prima, problema, può, quanto, quello, questo, qui, ridurre, rischio, rottura, serie, t5, te, volano, vti
    • Answers: 21
    • Visits: 3,506
    Last Message: 08/02/2011 04:24
    Of cattivik  Vai all'ultimo messaggio
  25. Read/write Micra 1.5 dci 82cv

    Started by wonderfoul‎, 08/10/2009 19:26
    5, 8, 82cv, anche, auto, automatico, ben, car, che, ci, cks, clio, con, cv, dci, degli, delphi, di, dire, driver, è, ecm, ecu, ed, fa, faccio, fatto, gallo, già, giro, ha, ho, ico, iniettori, io, la, le, leggere, leggi, letto, lettura, lettura or scrittura, ma, map, map3d, mi, micra, mod, monta, motore, ne, nulla, ore, ori, perde, pero, prova, quello, questo, risulta, scodifica
    • Answers: 3
    • Visits: 1,654
    Last Message: 14/10/2009 19:28
    of wonderfoul  Vai all'ultimo messaggio
Showing 1 to 25 of 170
Page 1 of 7 1 2 3 4