Search:

Tags: from

Page 1 of 9 1 2 3 4

Search: Search took 0.00 seconds; generated 2 minutes ago.

  1. THOSE OF YOU WHO DON'T WANT TO, CITROEN, FERRARI? ME GUSTA MUCHO

    Started by Alex69‎, 07/11/2009 12:25
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 21
    • Visits: 3,508
    Last Message: 17/07/2010 15:52
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio
  2. x-431

    Started by climauto‎, 09/11/2009 20:35
    8 Pages
    1 2 3 ... 8
    • Answers: 74
    • Visits: 3,871
    Last Message: 01/12/2010 00:02
    of tosonauto  Vai all'ultimo messaggio

    Forum:
    Launch X431

  3. I TRY FILE ORI DUCATI

    Started by morgan79‎, 08/11/2009 16:42
    • Answers: 4
    • Visits: 325
    Last Message: 08/11/2009 18:30
    Of morgan79  Vai all'ultimo messaggio
  4. flesher cmd 1255

    Started by SIMONA‎, 07/11/2009 18:21
    5, 55, 6, 8, al, alex, altro, cerco, che, ciao, cmd, con, da, del, di, ep, ept, file, flesher, ftdi, il, inglese, inserita, lavora, ma, mi, mio, provare, qualcuno, sa, seriale, volvo, volvo xc90, xc, xc90
    • Answers: 4
    • Visits: 1,627
    Last Message: 11/11/2009 22:16
    of wonderfoul  Vai all'ultimo messaggio
  5. the council turbocharger

    Started by ragonesemotors‎, 06/11/2009 21:28
    2 Pages
    1 2
    130, 136cv, 5, 56, 6, 7, ad, alfa, aspirazione, buon, cavo, che, con, consiglio, cose, cupra, cv, da, dei, del, della, di, dove, due, è, ed, euro, foto, gara, gli, golf, gt, gt1, ha, ibiza, imo, jtd, la, lavoro, leon, lo, ma, mi, mille, modifica, molto, nn, ottimo, passat, pm, po, prima, qualche, quasi, revisione, rimappatura, scarico, tdi, turbina, turbocompressore
    • Answers: 11
    • Visits: 2,271
    Last Message: 10/01/2011 03:23
    Of cattivik  Vai all'ultimo messaggio
  6. hello

    Started by pascal‎, 06/11/2009 17:24
    benvenuto, buon, cia, ciao, da, forum, grazie, nuovo, qua, quanti
    • Answers: 2
    • Views: 247
    Last Message: 07/11/2009 13:35
    of pascal  Vai all'ultimo messaggio
  7. I try file ory panda 51775008

    Started by marcus5‎, 06/11/2009 02:40
    • Answers: 4
    • Visits: 429
    Last Message: 08/11/2009 03:14
    of marcus5  Vai all'ultimo messaggio
  8. FILE ERROR in writing to mjet

    Started by justtry‎, 03/11/2009 11:09
    1.3 mjet, 5, 50, 6, 60, 7, 70cv, 8, 80, alcune, alla, appena, bug, cavo, ce, centralina, che, clone, con, cv, da, del, deve, di, è, ept, errore, essere, fa, fai, fanno, fatto, file, galletto, gallo, ha, hai, interfaccia, la, legge, letti, lettura, ma, mappare, mia, mjet, nel, nessun, nome, ono, ori, p3, parte, pasquale, possibile, punto, questo, riesco, software, versioni
    • Answers: 8
    • Visits: 2,600
    Last Message: 06/11/2009 11:20
    of justtry  Vai all'ultimo messaggio
  9. I try meucci "complete",and map3d "complete....

    Started by pascal‎, 09/11/2009 22:21
    5, al, altro, anche, avete, cerco, cerco meucci completo e map3d completo, che, cia, ciao, completo, con, da, del, email, era, farebbe, generatore, grazie, il, io, key, map, map3d, meucci, mi, ore, scambio, software
    • Answers: 5
    • Visits: 1,798
    Last Message: 05/12/2009 11:13
    of SIMONA  Vai all'ultimo messaggio
  10. Hello, I am Andrea

    Started by billagassi‎, 10/11/2009 02:52
    2 Pages
    1 2
    aiuta, al, allegati, anche, andrea, anni, ato, avere, ca, caso, che, ciao, con, cosa, cose, cui, da, devo, di, dire, è, ecu, ecutuningdata, email, essere, fa, faccio, fanno, fare, forum, funziona, gli, grazie, ho, ico, info, inoltre, interessante, interessanti, io, le, messaggi, mi, mille, molto, necessario, nuovo, oltre, ori, poco, posso, pratico, pres, prima, qualche, questo, qui, ricevuta, scaricare, topic
    • Answers: 11
    • Visits: 423
    Last Message: 25/12/2009 23:40
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio
  11. I try ori new fiesta 1.6 tdci 90hp fap

    Started by maku1977‎, 14/11/2009 23:45
    • Answers: 4
    • Views: 420
    Last Message: 15/11/2009 13:20
    of maku1977  Vai all'ultimo messaggio
  12. help renault megane, or 1.9 dci, 88 KW

    Started by pasquale78‎, 16/11/2009 11:22
    • Answers: 6
    • Visits: 2,191
    Last Message: 18/11/2009 12:01
    of pasquale78  Vai all'ultimo messaggio
  13. the elimination of the dpf particulate filter

    Started by lillov‎, 17/11/2009 04:00
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    5, 50, 59, 7, 9, al, alfa, anche, anto, appena, asa, auto, avaria, basta, bye, capire, che, chi, con, cosa, cv, da, di, differenza, dubbi, è, eliminazione, era, ews, fa, fai, fap, fare, filtro, gasolio, già, ha, ho, il, io, la, lo, macchine, mappa, meno, morgan, news, particolato, perchè, piu, poi, prendere, pressione, problemi, punto, questo, ragazzi, recovery, rende, sa
    • Answers: 36
    • Views: 7,345
    Last Message: 12/09/2010 12:58
    Of Alexsfc  Vai all'ultimo messaggio
  14. I try ori golf4 301-473

    Started by fabio‎, 17/11/2009 19:22
    473, 7, ca, cerca, cerco, ch, collaborazione, da, file, golf, golf4, grazie, ho, la, lo, macchina, mappa, mappata, mi, mille, ore, ori, questo
    • Answers: 2
    • Views: 295
    Last Message: 18/11/2009 23:50
    Of fabio  Vai all'ultimo messaggio
  15. Disable passenger airbag class 180 (wdb169)

    Started by pit17‎, 12/11/2009 23:47
    6, 69, 8, 80, 9, abbiamo, airbag, al, altra, anche, autom, cambio, che, ciao, clas, classe, col, con, costa, da, danni, dei, del, delle, diagnosi, dire, disattivare, dovrebbe, esperienza, faccio, farti, il, la, ma, male, mia, monta, motore, ne, nella, nessuno, nulla, officina, ore, originale, parte, pass, passeggero, persone, peugeot, pomeriggio, posizione, possa, posso, prova, qua, quando, risulta, wdb, wdb169
    • Answers: 6
    • Visits: 6,977
    Last Message: 14/11/2009 13:57
    of pierp  Vai all'ultimo messaggio
  16. the axone 2000

    Started by climauto‎, 11/11/2009 16:29
    aggiornato, asiatiche, ato, autodiagnosi, axone, cavi, cavo, ciao, con, cosa, da, di, funziona, funzionante, ho, interessato, io, la, mobile, multimarca, navigator, perfettamente, pm, prezzo, salve, texa, vendo
    • Answers: 4
    • Visits: 1,249
    Last Message: 19/05/2010 10:45
    of mgstuning  Vai all'ultimo messaggio
  17. SAlve

    Started by birramista‎, 11/11/2009 18:07
    aggiornato, anni, anti, benvenuto, buon, ce, centralina, ciao, così, da, di, fabio, giorno, grazie, ho, la, lavora, macchine, mi, mio, modificare, noi, novità, qualche, quello, rally, riesco, salve, scuderia, te
    • Answers: 5
    • Visits: 255
    Last Message: 14/11/2009 14:37
    of birramista  Vai all'ultimo messaggio
  18. Hello to all

    Started by trialsoft‎, 19/10/2009 14:22
    altro, appena, benvenuto, che, ciao, da, è, iscritto, lo, ne, noi, posso, ragazzi, vin
    • Answers: 2
    • Views: 126
    Last Message: 20/10/2009 10:42
    of pasquale78  Vai all'ultimo messaggio
  19. hi to all

    Started by raimazza‎, 19/10/2009 22:58
    anto, benvenuto, da, di, imparare, noi, saluto, salve
    • Answers: 1
    • Views: 86
    Last Message: 20/10/2009 00:36
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio
  20. Important

    Started by Alex69‎, 24/10/2009 16:06
    3 Pages
    1 2 3
    5, ad, aiuta, aiuto, al, alex, alfa, alla, alle, ano, ant, anto, attivi, azioni, campo, capo, carmageddon, che, chiedo, ci, da, de, del, delle, deve, di, è, entra, entry, fai, forum, genere, giorni, grande, importante, info, informazioni, limitazioni, link, maurizio, modificare, modo, nei, nel, nelle, nn, nuovi, parte, persone, pertanto, pm, porta, questa, questo, qui, saranno, sezioni, te, tec, tuning
    • Answers: 20
    • Visits: 2,234
    Last Message: 10/01/2010 00:26
    of elaboratore  Vai all'ultimo messaggio

    Forum:
    New Forum

  21. Forum rules

    Started by Alex69‎, 10/10/2009 19:19
    5, 6, 7, al, alla, altro, ano, backup, ban, buon, cancellazione, che, completa, da, dal, dalla, data, database, dei, del, della, delle, di, è, ecu, ecutuningdata, ed, essere, file, forum, ha, il, immediatamente, informazioni, italiano, lavoro, legge, linea, link, modificare, necessario, nella, note, numero, ordine, ori, parte, presente, privati, problema, problemi, punto, può, quale, qui, regolamento, regole, server, software, topic
    • Answers: 4
    • Visits: 1,756
    Last Message: 17/03/2013 01:40
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio

    Forum:
    Regulation

  22. LIST ECU BDM 1255

    Started by Alex69‎, 12/10/2009 00:23
    5, 55, bdm, bus, ca, ce, centralina, cmd, da, domanda, ecu, flash, free, interfaccia, lista, motronic, numero, pdf, questa
    • Answers: 2
    • Visits: 1,671
    Last Message: 01/04/2010 21:43
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio
  23. EDC15C9

    Started by frantik3‎, 15/10/2009 23:54
    28, 281, 5, 8, 81, alex, altro, ancora, ato, avuto, c9, chiedo, con, da, della, di, dove, ecu, edc, edc15c, edc15c9, era, forum, grazie, hai, ho, il, info, intenzione, le, line, ma, meglio, mi, mia, p2, pinout, po, propio, qui, ragazzi, salve, te, toyota
    • Answers: 3
    • Visits: 1,340
    Last Message: 02/11/2009 00:52
    Of frantik3  Vai all'ultimo messaggio

    Forum:
    Ecu PinOut

  24. UPDATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    Started by Alex69‎, 14/10/2009 01:09
    2 Pages
    1 2
    16v, 2000tdi, 70, 700, 8, 9, 90, 900, aggiornamenti, aggiornamento, alex, auto, avere, bravo, c3, c39, ca, cd, cdti, centraline, che, con, cp, cp14, da, de, di, disponibile, dpf, ecco, ecu, ecutuningdata, edc, edc16c, edc16c3, edc16c39, edc17cp14, entro, fine, grande, ha, ho, imo, info, interfaccia, la, legge, lista, ma, mpps, ne, ottimo, pro, pronta, questa, qui, rar, scaricare, tdi, te
    • Answers: 12
    • Visits: 949
    Last Message: 22/04/2010 15:46
    of FLASHOVER  Vai all'ultimo messaggio
  25. MAP BMW 330XD 231CV BOSCH EDC16CP35C

    Started by morgan79‎, 13/10/2009 14:56
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 11
    • Visits: 1,145
    Last Message: 29/04/2010 09:06
    of kikko530d  Vai all'ultimo messaggio
Showing 1 to 25 of 225
Page 1 of 9 1 2 3 4