Search:

Tags: cv

Page 1 of 18 1 2 3 4

Search: The complete research in 0.01 seconds.

    • Answers: 0
    • Visits: 608
    Last Message: 11/11/2009 15:59
    Of alfaromeo jtd  Vai all'ultimo messaggio
  1. THOSE OF YOU WHO DON'T WANT TO, CITROEN, FERRARI? ME GUSTA MUCHO

    Started by Alex69‎, 07/11/2009 12:25
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 21
    • Views: 3,509
    Last Message: 17/07/2010 15:52
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio
  2. skoda

    Started by SIMONA‎, 05/11/2009 00:03
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 22
    • Visits: 1,557
    Last Message: 13/04/2012 13:51
    of GFMOTOR  Vai all'ultimo messaggio
  3. FILE ERROR in writing to mjet

    Started by justtry‎, 03/11/2009 11:09
    1.3 mjet, 5, 50, 6, 60, 7, 70cv, 8, 80, alcune, alla, appena, bug, cavo, ce, centralina, che, clone, con, cv, da, del, deve, di, è, ept, errore, essere, fa, fai, fanno, fatto, file, galletto, gallo, ha, hai, interfaccia, la, legge, letti, lettura, ma, mappare, mia, mjet, nel, nessun, nome, ono, ori, p3, parte, pasquale, possibile, punto, questo, riesco, software, versioni
    • Answers: 8
    • Visits: 2,600
    Last Message: 06/11/2009 11:20
    of justtry  Vai all'ultimo messaggio
  4. I try ecu stylus HW553

    Started by gennarodgl‎, 13/11/2009 23:01
    115cv, 53, 55, 7, ce, centralina, cerco, che, ciao, cv, di, ecu, email, faccio, fiat, gen, gennarodgl, hw, hw553, iniezione, jtd, la, mi, qua, quanto, qui, stilo
    • Answers: 3
    • Visits: 841
    Last Message: 19/11/2009 22:05
    of clemente1976  Vai all'ultimo messaggio
  5. I try ori new fiesta 1.6 tdci 90hp fap

    Started by maku1977‎, 14/11/2009 23:45
    • Answers: 4
    • Views: 420
    Last Message: 15/11/2009 13:20
    of maku1977  Vai all'ultimo messaggio
  6. the council turbocharger

    Started by ragonesemotors‎, 06/11/2009 21:28
    2 Pages
    1 2
    130, 136cv, 5, 56, 6, 7, ad, alfa, aspirazione, buon, cavo, che, con, consiglio, cose, cupra, cv, da, dei, del, della, di, dove, due, è, ed, euro, foto, gara, gli, golf, gt, gt1, ha, ibiza, imo, jtd, la, lavoro, leon, lo, ma, mi, mille, modifica, molto, nn, ottimo, passat, pm, po, prima, qualche, quasi, revisione, rimappatura, scarico, tdi, turbina, turbocompressore
    • Answers: 11
    • Visits: 2,271
    Last Message: 10/01/2011 03:23
    Of cattivik  Vai all'ultimo messaggio
  7. the elimination of the dpf particulate filter

    Started by lillov‎, 17/11/2009 04:00
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    5, 50, 59, 7, 9, al, alfa, anche, anto, appena, asa, auto, avaria, basta, bye, capire, che, chi, con, cosa, cv, da, di, differenza, dubbi, è, eliminazione, era, ews, fa, fai, fap, fare, filtro, gasolio, già, ha, ho, il, io, la, lo, macchine, mappa, meno, morgan, news, particolato, perchè, piu, poi, prendere, pressione, problemi, punto, questo, ragazzi, recovery, rende, sa
    • Answers: 36
    • Views: 7,346
    Last Message: 12/09/2010 12:58
    Of Alexsfc  Vai all'ultimo messaggio
  8. GOLF 5 140CV EDC16+ 0281013228

    Started by Alex69‎, 17/11/2009 18:34
    140cv, 28, 281, 5, 6, 8, 81, 810, anche, backup, cerco, che, ciao, completo, cv, del, della, di, e2prom, edc, edc16, fai, favore, golf, hardware, hd, ho, il, io, la, mi, modo, necessito, oppure, po, provare, quadro, qualsiasi, questo
    • Answers: 4
    • Visits: 652
    Last Message: 16/05/2010 13:43
    Of sa80libero  Vai all'ultimo messaggio
    • Answers: 4
    • Views: 506
    Last Message: 15/10/2009 18:10
    of maurizio534  Vai all'ultimo messaggio
  9. PASSAT 2.0 tdi 140cv SIMENS 1.5

    Started by pit17‎, 13/10/2009 02:05
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 21
    • Views: 5,452
    Last Message: 28/08/2010 10:32
    of alexcamels  Vai all'ultimo messaggio
  10. Discussione In Rilievo Relief: Document with a list of cars in order to make, model and type ecu installed

    Started by Alex69‎, 12/10/2009 00:58
    3 Pages
    1 2 3
    1.4 tdci, 90 cv, alex, alla, auto, benzina, bosch, bosch edc16c3, bosch edc16c34, buon, bus, c3, c34, ca, ce, che, con, conferma, così, curiosità, cv, dci, di, documento, è, ecu, edc, edc16c, edc16c3, edc16c34, elenco, fiesta, file, ford, ford fiesta, grazie, info, installata, kwp, kwp2000, la, lavoro, lista, ma, marca, marchi, modelli, modello, moto, ne, nel, ordine, peugeot, possibile, posso, questo, qui, siemens, tdci, te
    • Answers: 23
    • Visits: 6,803
    Last Message: 20/10/2014 17:53
    of raffio  Vai all'ultimo messaggio
  11. gallo 12.50 and ford focus 1.6 tdci 110cv

    Started by il77grande‎, 08/10/2009 01:13
    1.6 tdci 110cv, 110cv, 5, 50, 6, 7, accensione, accesa, alla, anche, auto, avaria, backup, bdm, car, ciao, col, con, cv, dci, del, di, driver, due, ed, edc, edc16, edc16+c34, fa, falla, fare, fatta, focus, ford, ford focus, ford focus 1.6 tdci 110cv, gallo, hai, hdi, il, interfacce, io, kess, la, lo, mai, meglio, motore, ore, parte, pero, peugeot, poi, prima, problema, problemi, provare, quadro, tdci, te
    • Answers: 9
    • Visits: 2,964
    Last Message: 11/10/2009 16:11
    of gennarodgl  Vai all'ultimo messaggio
  12. Read/write Micra 1.5 dci 82cv

    Started by wonderfoul‎, 08/10/2009 19:26
    5, 8, 82cv, anche, auto, automatico, ben, car, che, ci, cks, clio, con, cv, dci, degli, delphi, di, dire, driver, è, ecm, ecu, ed, fa, faccio, fatto, gallo, già, giro, ha, ho, ico, iniettori, io, la, le, leggere, leggi, letto, lettura, lettura or scrittura, ma, map, map3d, mi, micra, mod, monta, motore, ne, nulla, ore, ori, perde, pero, prova, quello, questo, risulta, scodifica
    • Answers: 3
    • Visits: 1,654
    Last Message: 14/10/2009 19:28
    of wonderfoul  Vai all'ultimo messaggio
  13. unltimo update fiat G.Punto 75hp

    Started by gennarodgl‎, 11/10/2009 15:41
    • Answers: 7
    • Visits: 575
    Last Message: 12/02/2010 20:33
    Of morgan79  Vai all'ultimo messaggio
  14. Urgent BDM to go file!!

    Started by PRacer@chip‎, 19/10/2009 19:07
    120cv, 6, 9, bdm, car, cd, cdti, cv, ds, e2prom, ecu, file, files, hardware, hw, mpc, mpc555, number, opel, opel zafira, software, zafira
    • Answers: 2
    • Visits: 339
    Last Message: 22/10/2009 22:01
    of louvier  Vai all'ultimo messaggio
  15. MAP BMW 330XD 231CV BOSCH EDC16CP35C

    Started by morgan79‎, 13/10/2009 14:56
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 11
    • Visits: 1,149
    Last Message: 29/04/2010 09:06
    of kikko530d  Vai all'ultimo messaggio
  16. File ori golf 497 018

    Started by wonderfoul‎, 31/10/2009 18:36
    • Answers: 2
    • Visits: 287
    Last Message: 31/10/2009 19:08
    of wonderfoul  Vai all'ultimo messaggio
  17. Hello to all

    Started by Andreacorsa‎, 10/10/2009 01:37
    1.9 cdti 150 cv, 5, 50, 500, 9, accedere, ancora, andrea, astra, astra g, ato, benvenuto, breve, c3, c39, cara, cd, cdti, che, ciao, con, cv, delle, dire, diver, due, è, ecu, edc, edc16c, edc16c3, edc16c39, essere, farti, fatto, forum, già, grazie, gruppo, gtc, ha, ho, il, inizio, le, ma, mai, messaggi, mia, mio, nella, nuova, opel, opel astra, presa, qualcosina
    • Answers: 7
    • Views: 275
    Last Message: 13/10/2009 08:18
    Of morgan79  Vai all'ultimo messaggio
  18. GOLF6 2.0 cr 1037396029

    Started by Alex69‎, 28/10/2009 01:41
    • Answers: 3
    • Visits: 439
    Last Message: 29/10/2009 02:47
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio
  19. List Ecu hw sw

    Started by Alex69‎, 04/03/2009 13:25
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 52
    • Visits: 64,047
    Last Message: 14/12/2014 01:25
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio
  20. Ford EDC16C34

    Started by bbrizio‎, 13/03/2009 02:25
    1.6 hdi, 5, 50, 6, 9, 90cv, bdm, c3, c34, car, che, codifica, con, cv, da, dal, degli, del, è, ecu, edc, edc16c, edc16c3, edc16c34, fa, fap, fare, fatta, fiesta, focus, ford, ford focus, gallo, grazie, hai, hdi, ho, il, iniettori, io, la, legge, leggere, linea, ma, mille, neanche, nel, nuova, ori, perde, po, posso, problema, prova, questa, riprogrammate, risolto, salve, seriale
    • Answers: 8
    • Visits: 4,204
    Last Message: 11/10/2009 22:16
    of pit17  Vai all'ultimo messaggio
  21. motronic 7.4.4 peugeot 206 1600cc 16v

    Started by guidotacco‎, 25/09/2009 09:13
    1600cc, 16v, 5, 50, 6, 60, 600cc, 7, auto, avere, ba, banco, basta, bsi, buon, c2, carmageddon, cc, che, con, cv, dal, data, devo, diagnosi, dice, dopo, ecc, eeprom, eprom, fa, faccio, fatta, file, flash, foto, gen, grazie, ha, hai, ho, iaw, il, kess, la, le, leggere, linea, mia, moto, motronic, originali, peugeot, pinout, problemi, programmazione, può, qualcuno, questo, riprogrammare
    • Answers: 6
    • Visits: 2,831
    Last Message: 25/09/2009 23:42
    Of guidotacco  Vai all'ultimo messaggio
  22. I try file ori ford kuga 136cv

    Started by raptor‎, 21/11/2014 20:30
    • Answers: 2
    • Visits: 380
    Last Message: 21/11/2014 21:50
    of raptor  Vai all'ultimo messaggio
  23. FIAT PUNTO EVO1.3MJ 85CV

    Started by raptor‎, 21/11/2014 16:21
    • Answers: 1
    • Views: 152
    Last Message: 21/11/2014 16:25
    of ETC Racing  Vai all'ultimo messaggio
Results 1-25 of 433
Page 1 of 18 1 2 3 4