Search:

Tags: 6

Page 1 of 7 1 2 3 4

Search: The complete research in 0.01 seconds.

  1. help renault megane, or 1.9 dci, 88 KW

    Started by pasquale78‎, 16/11/2009 11:22
    • Answers: 6
    • Visits: 2,190
    Last Message: 18/11/2009 12:01
    of pasquale78  Vai all'ultimo messaggio
  2. I TRY FILE ORI DUCATI

    Started by morgan79‎, 08/11/2009 16:42
    • Answers: 4
    • Visits: 325
    Last Message: 08/11/2009 18:30
    Of morgan79  Vai all'ultimo messaggio
  3. flesher cmd 1255

    Started by SIMONA‎, 07/11/2009 18:21
    5, 55, 6, 8, al, alex, altro, cerco, che, ciao, cmd, con, da, del, di, ep, ept, file, flesher, ftdi, il, inglese, inserita, lavora, ma, mi, mio, provare, qualcuno, sa, seriale, volvo, volvo xc90, xc, xc90
    • Answers: 4
    • Visits: 1,627
    Last Message: 11/11/2009 22:16
    of wonderfoul  Vai all'ultimo messaggio
  4. THOSE OF YOU WHO DON'T WANT TO, CITROEN, FERRARI? ME GUSTA MUCHO

    Started by Alex69‎, 07/11/2009 12:25
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 21
    • Visits: 3,507
    Last Message: 17/07/2010 15:52
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio
  5. GOLF 5 140CV EDC16+ 0281013228

    Started by Alex69‎, 17/11/2009 18:34
    140cv, 28, 281, 5, 6, 8, 81, 810, anche, backup, cerco, che, ciao, completo, cv, del, della, di, e2prom, edc, edc16, fai, favore, golf, hardware, hd, ho, il, io, la, mi, modo, necessito, oppure, po, provare, quadro, qualsiasi, questo
    • Answers: 4
    • Visits: 651
    Last Message: 16/05/2010 13:43
    Of sa80libero  Vai all'ultimo messaggio
  6. galletto

    Started by scintilla1967‎, 17/11/2009 21:42
    6, 67, 7, 9, 96, aiuto, che, con, consiglio, di, fa, file, flash, galletto, grazie, il, la, leggere, lettura, partire, pero, poi, posso, scintilla, scintilla1967
    • Answers: 3
    • Visits: 1,732
    Last Message: 18/11/2009 20:55
    of scintilla1967  Vai all'ultimo messaggio
  7. pinstrip for bdm???????

    Started by m.o.t.o.r.t.e.c.n.i.c.a‎, 18/11/2009 01:12
    5, 52, 520, 54, 6, 62, 620, 7, 70, 702, 8, 85, 87, 9, 96, adattatori, alex, anno, bdm, bosch, ca, catalog, comprare, con, contatto, dai, delphi, dis, dove, femmina, gli, grazie, la, language, link, marelli, mi, ml, morgan, mtj, ne, net, nr, ori, para, piedini, pinstrip, porta, pre, prendere, presa, product, qualche, quale, questi, rip, seriale, series, siemens, spi
    • Answers: 5
    • Visits: 1,554
    Last Message: 13/05/2010 12:23
    of kikko530d  Vai all'ultimo messaggio
    • Answers: 0
    • Visits: 608
    Last Message: 11/11/2009 15:59
    Of alfaromeo jtd  Vai all'ultimo messaggio
  8. airbag control unit

    Started by morgan79‎, 12/11/2009 15:00
    6, 9, 90, 900, 96, 99, 996, airbag, ce, centralina, cerco, che, del, di, forse, marca, num, riesco, saab
    • Answers: 1
    • Visits: 626
    Last Message: 13/11/2009 21:44
    of pierp  Vai all'ultimo messaggio
  9. Disable passenger airbag class 180 (wdb169)

    Started by pit17‎, 12/11/2009 23:47
    6, 69, 8, 80, 9, abbiamo, airbag, al, altra, anche, autom, cambio, che, ciao, clas, classe, col, con, costa, da, danni, dei, del, delle, diagnosi, dire, disattivare, dovrebbe, esperienza, faccio, farti, il, la, ma, male, mia, monta, motore, ne, nella, nessuno, nulla, officina, ore, originale, parte, pass, passeggero, persone, peugeot, pomeriggio, posizione, possa, posso, prova, qua, quando, risulta, wdb, wdb169
    • Answers: 6
    • Visits: 6,951
    Last Message: 14/11/2009 13:57
    of pierp  Vai all'ultimo messaggio
  10. I try ori new fiesta 1.6 tdci 90hp fap

    Started by maku1977‎, 14/11/2009 23:45
    • Answers: 4
    • Views: 420
    Last Message: 15/11/2009 13:20
    of maku1977  Vai all'ultimo messaggio
  11. FILE ERROR in writing to mjet

    Started by justtry‎, 03/11/2009 11:09
    1.3 mjet, 5, 50, 6, 60, 7, 70cv, 8, 80, alcune, alla, appena, bug, cavo, ce, centralina, che, clone, con, cv, da, del, deve, di, è, ept, errore, essere, fa, fai, fanno, fatto, file, galletto, gallo, ha, hai, interfaccia, la, legge, letti, lettura, ma, mappare, mia, mjet, nel, nessun, nome, ono, ori, p3, parte, pasquale, possibile, punto, questo, riesco, software, versioni
    • Answers: 8
    • Visits: 2,600
    Last Message: 06/11/2009 11:20
    of justtry  Vai all'ultimo messaggio
  12. yep, I have the emulator can scenic paintings

    Started by marcello‎, 10/11/2009 15:39
    3 Pages
    1 2 3
    5, 59f, 6, 60, abbiamo, al, altre, altro, anche, ancora, anto, ba, banco, ca, che, chi, chiedere, ciao, circa, code, con, contagiri, dalla, del, dopo, dove, è, emulatore, emulatori, esi, euro, funzioni, fuori, hai, ho, il, info, interessato, io, italia, la, lemulatore, lo, ma, mi, modifica, modificato, ore, ori, piu, po, poi, prova, può, quadri, raga, riparazione, scenic, scodifica, scodifica 59f, vendo
    • Answers: 26
    • Visits: 5,148
    Last Message: 02/07/2012 09:19
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio
  13. the council turbocharger

    Started by ragonesemotors‎, 06/11/2009 21:28
    2 Pages
    1 2
    130, 136cv, 5, 56, 6, 7, ad, alfa, aspirazione, buon, cavo, che, con, consiglio, cose, cupra, cv, da, dei, del, della, di, dove, due, è, ed, euro, foto, gara, gli, golf, gt, gt1, ha, ibiza, imo, jtd, la, lavoro, leon, lo, ma, mi, mille, modifica, molto, nn, ottimo, passat, pm, po, prima, qualche, quasi, revisione, rimappatura, scarico, tdi, turbina, turbocompressore
    • Answers: 11
    • Visits: 2,255
    Last Message: 10/01/2011 03:23
    Of cattivik  Vai all'ultimo messaggio
  14. CDM EDC16 FALSHER 1251 CAN

    Started by Alex69‎, 16/11/2009 12:33
    5, 6, 7, 9, 91, al, altri, anche, articolo, asp, ato, auto, avuto, bdm, ca, cdm, che, circa, codifica, con, conosce, controlla, di, due, è, ebay, edc, edc16, euro, fa, falsher, fate, funziona, ha, ho, hw, ico, il, iniettori, key, la, le, lo, ma, meno, molto, nota, opel, ori, perchè, po, product, prova, qua, qualcuno, quando, questo, sa, strumento, te
    • Answers: 9
    • Visits: 1,381
    Last Message: 05/06/2010 02:16
    of pinotuning  Vai all'ultimo messaggio
  15. User manual ecm2001

    Started by Alex69‎, 12/10/2009 01:04
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 30
    • Views: 10,881
    Last Message: 16/01/2013 20:44
    of Reinzg  Vai all'ultimo messaggio
  16. INFO

    Started by ragonesemotors‎, 24/10/2009 16:26
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    6, 60, 7, 8, 80, 9, al, allora, anno, auto, azioni, campo, che, ci, con, de, del, di, dire, dove, è, euro, fare, farti, forum, fuori, google, gpunto, gran, ha, il, impossibile, index, info, la, limitazioni, link, lista, loro, ma, meglio, modifica, nuovo, oppure, ori, possibile, pre, prendi, qua, quando, questi, qui, rispondere, strumenti, tacho, te, universal, upa, updates, website
    • Answers: 44
    • Visits: 2,898
    Last Message: 22/01/2011 10:06
    of linus146  Vai all'ultimo messaggio
  17. Flying in Ergal

    Started by Alex69‎, 11/10/2009 17:13
    3 Pages
    1 2 3
    5, 6, 60, accelerazione, alluminio, altro, anche, anni, appena, ato, auto, benzina, che, circa, civic, con, consiglio, contro, cosa, curve, della, di, diesel, dis, ergal, fase, fuori, giorno, giri, hai, il, io, kg, la, ma, mai, mappa, marce, mia, monta, montato, motor, motore, ore, perde, prima, problema, può, quanto, quello, questo, qui, ridurre, rischio, rottura, serie, t5, te, volano, vti
    • Answers: 21
    • Visits: 3,473
    Last Message: 08/02/2011 04:24
    Of cattivik  Vai all'ultimo messaggio
  18. MAP BMW 330XD 231CV BOSCH EDC16CP35C

    Started by morgan79‎, 13/10/2009 14:56
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 11
    • Visits: 1,136
    Last Message: 29/04/2010 09:06
    of kikko530d  Vai all'ultimo messaggio
  19. Case studies failures

    Started by Alex69‎, 22/10/2009 01:17
    2 Pages
    1 2
    118d, 120d, 20d, 320d, 5, 50, 500, 6, 7, 8, ad, aggiungere, ai, alla, anti, ati, ato, attentamente, casistica, che, con, consiglio, cui, dal, di, dis, distribuzione, dopo, ducato, ed, essere, gara, garanzia, guasti, ha, hanno, ho, index, inizio, jtd, km, la, link, modello, molto, motore, nel, ore, originali, poi, possibile, posto, problema, problemi, questo, rail, risolto, serie, serie 1, te
    • Answers: 14
    • Visits: 3,225
    Last Message: 29/02/2012 13:26
    of osiautosport  Vai all'ultimo messaggio
  20. Urgent BDM to go file!!

    Started by PRacer@chip‎, 19/10/2009 19:07
    120cv, 6, 9, bdm, car, cd, cdti, cv, ds, e2prom, ecu, file, files, hardware, hw, mpc, mpc555, number, opel, opel zafira, software, zafira
    • Answers: 2
    • Visits: 339
    Last Message: 22/10/2009 22:01
    of louvier  Vai all'ultimo messaggio
  21. Ecu marelli mj+ 90 hp, 2009

    Started by marcus5‎, 15/10/2009 15:54
    2 Pages
    1 2
    5, 6, 8, 9, 90, 90 cv, adesso, allora, anche, anti, ato, auto, back, bdm, cambiare, ce, che, cmd, con, cv, del, della, di, è, ecu, ecu marelli, eobd, eobd2, era, fallita, fare, flash, funziona, ha, ho, il, la, le, leggere, letta, lettura, ma, marelli, memoria, mj, nuova, obd, oppure, po, primo, problema, problemi, qualcuno, quello, questa, sa, seriale, spansion, te, tec
    • Answers: 12
    • Visits: 4,026
    Last Message: 19/04/2010 18:49
    Of osiautosport  Vai all'ultimo messaggio
    • Answers: 4
    • Views: 506
    Last Message: 15/10/2009 18:10
    of maurizio534  Vai all'ultimo messaggio
  22. file ory 156

    Started by ragonesemotors‎, 13/10/2009 20:52
    • Answers: 2
    • Visits: 461
    Last Message: 14/10/2009 01:31
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio
  23. serial mpps

    Started by fabio‎, 28/10/2009 00:39
    3 Pages
    1 2 3
    6, alex, ancora, ba, batteria, boot, bus, c3, ca, cdi, ch, che, classe, con, consiglio, cosa, da, del, deve, di, dire, dopo, edc, fa, fatta, flasher, giorno, gli, grande, grazie, ha, ho, il, imo, io, la, le, legge, letta, lettore, lettura, lo, mag, massima, mercedes, migliore, mpps, obd, oggi, ottimo, parte, problemi, prova, qui, ragazzi, resto, seriale, smart, te, ventole
    • Answers: 26
    • Visits: 1,671
    Last Message: 13/01/2011 19:01
    of mirco2034  Vai all'ultimo messaggio
Showing 1 to 25 of 159
Page 1 of 7 1 2 3 4