Search:

Tags: 5

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds; generated 24 minutes ago.

    • Answers: 0
    • Visits: 609
    Last Message: 11/11/2009 15:59
    Of alfaromeo jtd  Vai all'ultimo messaggio
  1. My mom how complicated the map3d

    Started by adry75‎, 08/11/2009 10:52
    3 Pages
    1 2 3
    5, a4, alla, aprire, ati, audi, audi a4, buona, capire, che, ci, ciao, completo, complicato, cosa, così, curve, del, della, demo, devo, di, è, ecc, fa, file, funziona, ho, il, iniezione, insomma, leggere, limitatori, ma, mamma, map, map3, map3d, mappa, mappe, mia, modificare, ne, nn, ori, parte, parzializzato, po, post, posta, procedura, prova, qua, qualcuno, quali, quantè, quasi, ragazzi, riesco, te, turbo
    • Answers: 20
    • Visits: 8,120
    Last Message: 15/04/2010 23:51
    of Lore GTI  Vai all'ultimo messaggio
  2. I TRY FILE ORI DUCATI

    Started by morgan79‎, 08/11/2009 16:42
    • Answers: 4
    • Visits: 325
    Last Message: 08/11/2009 18:30
    Of morgan79  Vai all'ultimo messaggio
  3. I try meucci "complete",and map3d "complete....

    Started by pascal‎, 09/11/2009 22:21
    5, al, altro, anche, avete, cerco, cerco meucci completo e map3d completo, che, cia, ciao, completo, con, da, del, email, era, farebbe, generatore, grazie, il, io, key, map, map3d, meucci, mi, ore, scambio, software
    • Answers: 5
    • Visits: 1,798
    Last Message: 05/12/2009 11:13
    of SIMONA  Vai all'ultimo messaggio
  4. Golf IV tdi 130 ( CLUTCH)

    Started by pit17‎, 09/11/2009 22:50
    2 Pages
    1 2
    130, 5, al, albero, altro, anche, avere, avuto, bisogno, ce, che, cia, con, correggere, cosa, del, della, delle, di, diesel, due, è, esperienza, esperienze, essere, fai, fare, fiore, forza, frizione, frizioni, golf, hai, ho, il, iv, kit, km, loro, marca, monomassa, motore, nn, nuovo, ordine, ore, originale, performance, personale, pezzi, poi, pro, problemi, prova, provate, spi, spingidisco, tdi, te, volano
    • Answers: 19
    • Visits: 2,341
    Last Message: 10/01/2011 03:36
    Of cattivik  Vai all'ultimo messaggio
  5. yep, I have the emulator can scenic paintings

    Started by marcello‎, 10/11/2009 15:39
    3 Pages
    1 2 3
    5, 59f, 6, 60, abbiamo, al, altre, altro, anche, ancora, anto, ba, banco, ca, che, chi, chiedere, ciao, circa, code, con, contagiri, dalla, del, dopo, dove, è, emulatore, emulatori, esi, euro, funzioni, fuori, hai, ho, il, info, interessato, io, italia, la, lemulatore, lo, ma, mi, modifica, modificato, ore, ori, piu, po, poi, prova, può, quadri, raga, riparazione, scenic, scodifica, scodifica 59f, vendo
    • Answers: 26
    • Views: 5,160
    Last Message: 02/07/2012 09:19
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio
  6. airbag

    Started by ragonesemotors‎, 12/11/2009 12:59
    5, airbag, anno, cerco, golf, serie
    • Answers: 0
    • Visits: 584
    Last Message: 12/11/2009 12:59
    of ragonesemotors  Vai all'ultimo messaggio
  7. flesher cmd 1255

    Started by SIMONA‎, 07/11/2009 18:21
    5, 55, 6, 8, al, alex, altro, cerco, che, ciao, cmd, con, da, del, di, ep, ept, file, flesher, ftdi, il, inglese, inserita, lavora, ma, mi, mio, provare, qualcuno, sa, seriale, volvo, volvo xc90, xc, xc90
    • Answers: 4
    • Visits: 1,628
    Last Message: 11/11/2009 22:16
    of wonderfoul  Vai all'ultimo messaggio
  8. FILE ERROR in writing to mjet

    Started by justtry‎, 03/11/2009 11:09
    1.3 mjet, 5, 50, 6, 60, 7, 70cv, 8, 80, alcune, alla, appena, bug, cavo, ce, centralina, che, clone, con, cv, da, del, deve, di, è, ept, errore, essere, fa, fai, fanno, fatto, file, galletto, gallo, ha, hai, interfaccia, la, legge, letti, lettura, ma, mappare, mia, mjet, nel, nessun, nome, ono, ori, p3, parte, pasquale, possibile, punto, questo, riesco, software, versioni
    • Answers: 8
    • Visits: 2,600
    Last Message: 06/11/2009 11:20
    of justtry  Vai all'ultimo messaggio
  9. 1251>1255

    Started by kikko530d‎, 04/11/2009 01:48
    • Answers: 9
    • Visits: 2,475
    Last Message: 21/11/2009 18:25
    of mauro80  Vai all'ultimo messaggio
  10. skoda

    Started by SIMONA‎, 05/11/2009 00:03
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 22
    • Visits: 1,566
    Last Message: 13/04/2012 13:51
    of GFMOTOR  Vai all'ultimo messaggio
  11. MOVED: LINK BDM ON ECU MARELLI

    Started by Alex69‎, 05/11/2009 16:36
    5, 55, bdm, bdm100, bdm1251, bdm1255, board, collegamento, è, ecu, ecu marelli, ecutuningdata, index, link, marelli, moved, questa
    • Answers: 0
    • Visits: 1,308
    Last Message: 05/11/2009 16:36
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio
  12. I try file ory panda 51775008

    Started by marcus5‎, 06/11/2009 02:40
    • Answers: 4
    • Views: 430
    Last Message: 08/11/2009 03:14
    of marcus5  Vai all'ultimo messaggio
  13. Siemens SID 801.

    Started by DonPrisco‎, 06/11/2009 14:39
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 14
    • Visits: 4,468
    Last Message: 13/02/2012 17:32
    of officina alfaromeo  Vai all'ultimo messaggio
  14. the council turbocharger

    Started by ragonesemotors‎, 06/11/2009 21:28
    2 Pages
    1 2
    130, 136cv, 5, 56, 6, 7, ad, alfa, aspirazione, buon, cavo, che, con, consiglio, cose, cupra, cv, da, dei, del, della, di, dove, due, è, ed, euro, foto, gara, gli, golf, gt, gt1, ha, ibiza, imo, jtd, la, lavoro, leon, lo, ma, mi, mille, modifica, molto, nn, ottimo, passat, pm, po, prima, qualche, quasi, revisione, rimappatura, scarico, tdi, turbina, turbocompressore
    • Answers: 11
    • Visits: 2,273
    Last Message: 10/01/2011 03:23
    Of cattivik  Vai all'ultimo messaggio
  15. pinstrip for bdm???????

    Started by m.o.t.o.r.t.e.c.n.i.c.a‎, 18/11/2009 01:12
    5, 52, 520, 54, 6, 62, 620, 7, 70, 702, 8, 85, 87, 9, 96, adattatori, alex, anno, bdm, bosch, ca, catalog, comprare, con, contatto, dai, delphi, dis, dove, femmina, gli, grazie, la, language, link, marelli, mi, ml, morgan, mtj, ne, net, nr, ori, para, piedini, pinstrip, porta, pre, prendere, presa, product, qualche, quale, questi, rip, seriale, series, siemens, spi
    • Answers: 5
    • Visits: 1,557
    Last Message: 13/05/2010 12:23
    of kikko530d  Vai all'ultimo messaggio
  16. fiatecuscan

    Started by scintilla1967‎, 17/11/2009 21:13
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 31
    • Visits: 4,940
    Last Message: 05/09/2010 13:20
    of oakley1  Vai all'ultimo messaggio
  17. CDM EDC16 FALSHER 1251 CAN

    Started by Alex69‎, 16/11/2009 12:33
    5, 6, 7, 9, 91, al, altri, anche, articolo, asp, ato, auto, avuto, bdm, ca, cdm, che, circa, codifica, con, conosce, controlla, di, due, è, ebay, edc, edc16, euro, fa, falsher, fate, funziona, ha, ho, hw, ico, il, iniettori, key, la, le, lo, ma, meno, molto, nota, opel, ori, perchè, po, product, prova, qua, qualcuno, quando, questo, sa, strumento, te
    • Answers: 9
    • Visits: 1,381
    Last Message: 05/06/2010 02:16
    of pinotuning  Vai all'ultimo messaggio
  18. the elimination of the dpf particulate filter

    Started by lillov‎, 17/11/2009 04:00
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    5, 50, 59, 7, 9, al, alfa, anche, anto, appena, asa, auto, avaria, basta, bye, capire, che, chi, con, cosa, cv, da, di, differenza, dubbi, è, eliminazione, era, ews, fa, fai, fap, fare, filtro, gasolio, già, ha, ho, il, io, la, lo, macchine, mappa, meno, morgan, news, particolato, perchè, piu, poi, prendere, pressione, problemi, punto, questo, ragazzi, recovery, rende, sa
    • Answers: 36
    • Visits: 7,363
    Last Message: 12/09/2010 12:58
    Of Alexsfc  Vai all'ultimo messaggio
  19. file ory 156

    Started by ragonesemotors‎, 13/10/2009 20:52
    • Answers: 2
    • Visits: 465
    Last Message: 14/10/2009 01:31
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio
  20. Alfa 156mjt 1.9 Q4

    Started by maurizio534‎, 14/10/2009 09:36
    156mjt, 28, 281, 5, 7, 8, 80, 802, 81, 810, 9, alfa, buona, buongiorno, giorno, mj, mjt, originale, q4, questo
    • Answers: 0
    • Views: 225
    Last Message: 14/10/2009 09:36
    of maurizio534  Vai all'ultimo messaggio
  21. Ecu marelli mj+ 90 hp, 2009

    Started by marcus5‎, 15/10/2009 15:54
    2 Pages
    1 2
    5, 6, 8, 9, 90, 90 cv, adesso, allora, anche, anti, ato, auto, back, bdm, cambiare, ce, che, cmd, con, cv, del, della, di, è, ecu, ecu marelli, eobd, eobd2, era, fallita, fare, flash, funziona, ha, ho, il, la, le, leggere, letta, lettura, ma, marelli, memoria, mj, nuova, obd, oppure, po, primo, problema, problemi, qualcuno, quello, questa, sa, seriale, spansion, te, tec
    • Answers: 12
    • Visits: 4,026
    Last Message: 19/04/2010 18:49
    Of osiautosport  Vai all'ultimo messaggio
  22. EDC15C9

    Started by frantik3‎, 15/10/2009 23:54
    28, 281, 5, 8, 81, alex, altro, ancora, ato, avuto, c9, chiedo, con, da, della, di, dove, ecu, edc, edc15c, edc15c9, era, forum, grazie, hai, ho, il, info, intenzione, le, line, ma, meglio, mi, mia, p2, pinout, po, propio, qui, ragazzi, salve, te, toyota
    • Answers: 3
    • Visits: 1,341
    Last Message: 02/11/2009 00:52
    Of frantik3  Vai all'ultimo messaggio

    Forum:
    Ecu PinOut

  23. file ept cmd 1255

    Started by pasquale78‎, 21/10/2009 15:57
    5, 55, 8, 80, abbiamo, adesso, alex, anche, anto, ato, car, caso, che, chiede, clone, cmd, con, cosa, cose, così, costa, del, delle, du, è, ep, ept, faccio, fare, file, gallo, giusto, grazie, ha, ho, interfaccia, la, max, meglio, mi, mia, nella, nn, nome, novità, perchè, posso, posta, programma, prova, punto, può, qualcuno, ragazzi, riesco, risposta, sa, salve, seriale, te
    • Answers: 3
    • Visits: 1,825
    Last Message: 22/10/2009 19:33
    of pasquale78  Vai all'ultimo messaggio
  24. Case studies failures

    Started by Alex69‎, 22/10/2009 01:17
    2 Pages
    1 2
    118d, 120d, 20d, 320d, 5, 50, 500, 6, 7, 8, ad, aggiungere, ai, alla, anti, ati, ato, attentamente, casistica, che, con, consiglio, cui, dal, di, dis, distribuzione, dopo, ducato, ed, essere, gara, garanzia, guasti, ha, hanno, ho, index, inizio, jtd, km, la, link, modello, molto, motore, nel, ore, originali, poi, possibile, posto, problema, problemi, questo, rail, risolto, serie, serie 1, te
    • Answers: 14
    • Views: 3,227
    Last Message: 29/02/2012 13:26
    of osiautosport  Vai all'ultimo messaggio
Showing 1 to 25 of 228
Page 1 of 10 1 2 3 4