Search:

Tags: is

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: The complete research in 0.00 seconds.

  1. HELLO!

    Started by justtry‎, 03/11/2009 10:48
    ad, aiuto, alex, anni, ato, auto, bari, benvenuto, che, ciao, con, della, di, dire, è, eccomi, ed, elettronica, forse, forum, grazie, lavoro, ma, meccanica, mi, mia, modificare, molto, nella, noi, particolare, poco, provincia, questo
    • Answers: 1
    • Views: 154
    Last Message: 03/11/2009 10:53
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio
  2. THOSE OF YOU WHO DON'T WANT TO, CITROEN, FERRARI? ME GUSTA MUCHO

    Started by Alex69‎, 07/11/2009 12:25
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 21
    • Visits: 3,508
    Last Message: 17/07/2010 15:52
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio
  3. My mom how complicated the map3d

    Started by adry75‎, 08/11/2009 10:52
    3 Pages
    1 2 3
    5, a4, alla, aprire, ati, audi, audi a4, buona, capire, che, ci, ciao, completo, complicato, cosa, così, curve, del, della, demo, devo, di, è, ecc, fa, file, funziona, ho, il, iniezione, insomma, leggere, limitatori, ma, mamma, map, map3, map3d, mappa, mappe, mia, modificare, ne, nn, ori, parte, parzializzato, po, post, posta, procedura, prova, qua, qualcuno, quali, quantè, quasi, ragazzi, riesco, te, turbo
    • Answers: 20
    • Visits: 8,120
    Last Message: 15/04/2010 23:51
    of Lore GTI  Vai all'ultimo messaggio
  4. I TRY FILE ORI DUCATI

    Started by morgan79‎, 08/11/2009 16:42
    • Answers: 4
    • Visits: 325
    Last Message: 08/11/2009 18:30
    Of morgan79  Vai all'ultimo messaggio
  5. x-431

    Started by climauto‎, 09/11/2009 20:35
    8 Pages
    1 2 3 ... 8
    • Answers: 74
    • Visits: 3,859
    Last Message: 01/12/2010 00:02
    of tosonauto  Vai all'ultimo messaggio

    Forum:
    Launch X431

  6. Golf IV tdi 130 ( CLUTCH)

    Started by pit17‎, 09/11/2009 22:50
    2 Pages
    1 2
    130, 5, al, albero, altro, anche, avere, avuto, bisogno, ce, che, cia, con, correggere, cosa, del, della, delle, di, diesel, due, è, esperienza, esperienze, essere, fai, fare, fiore, forza, frizione, frizioni, golf, hai, ho, il, iv, kit, km, loro, marca, monomassa, motore, nn, nuovo, ordine, ore, originale, performance, personale, pezzi, poi, pro, problemi, prova, provate, spi, spingidisco, tdi, te, volano
    • Answers: 19
    • Visits: 2,340
    Last Message: 10/01/2011 03:36
    Of cattivik  Vai all'ultimo messaggio
  7. the council turbocharger

    Started by ragonesemotors‎, 06/11/2009 21:28
    2 Pages
    1 2
    130, 136cv, 5, 56, 6, 7, ad, alfa, aspirazione, buon, cavo, che, con, consiglio, cose, cupra, cv, da, dei, del, della, di, dove, due, è, ed, euro, foto, gara, gli, golf, gt, gt1, ha, ibiza, imo, jtd, la, lavoro, leon, lo, ma, mi, mille, modifica, molto, nn, ottimo, passat, pm, po, prima, qualche, quasi, revisione, rimappatura, scarico, tdi, turbina, turbocompressore
    • Answers: 11
    • Visits: 2,260
    Last Message: 10/01/2011 03:23
    Of cattivik  Vai all'ultimo messaggio
  8. FILE ERROR in writing to mjet

    Started by justtry‎, 03/11/2009 11:09
    1.3 mjet, 5, 50, 6, 60, 7, 70cv, 8, 80, alcune, alla, appena, bug, cavo, ce, centralina, che, clone, con, cv, da, del, deve, di, è, ept, errore, essere, fa, fai, fanno, fatto, file, galletto, gallo, ha, hai, interfaccia, la, legge, letti, lettura, ma, mappare, mia, mjet, nel, nessun, nome, ono, ori, p3, parte, pasquale, possibile, punto, questo, riesco, software, versioni
    • Answers: 8
    • Visits: 2,600
    Last Message: 06/11/2009 11:20
    of justtry  Vai all'ultimo messaggio
  9. Topic not read from the last visit

    Started by justtry‎, 04/11/2009 12:11
    aggiungere, al, alex, allora, altri, altro, anche, appena, attivato, avere, avuto, basta, browser, che, chi, chrome, ci, ciao, con, connessione, da, data, dei, del, dell, di, è, elenco, essere, fai, fondo, formattazione, forum, funziona, funzione, funzioni, google, ho, ico, il, invece, io, la, le, letti, link, mai, oltre, pagine, perchè, piu, plugins, possibile, post, problemi, proprio, può, questa, te, topic
    • Answers: 8
    • Visits: 1,428
    Last Message: 07/07/2010 14:05
    Of dj_piex  Vai all'ultimo messaggio
  10. skoda

    Started by SIMONA‎, 05/11/2009 00:03
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 22
    • Visits: 1,552
    Last Message: 13/04/2012 13:51
    of GFMOTOR  Vai all'ultimo messaggio
  11. MOVED: LINK BDM ON ECU MARELLI

    Started by Alex69‎, 05/11/2009 16:36
    5, 55, bdm, bdm100, bdm1251, bdm1255, board, collegamento, è, ecu, ecu marelli, ecutuningdata, index, link, marelli, moved, questa
    • Answers: 0
    • Visits: 1,306
    Last Message: 05/11/2009 16:36
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio
  12. Siemens SID 801.

    Started by DonPrisco‎, 06/11/2009 14:39
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 14
    • Visits: 4,460
    Last Message: 13/02/2012 17:32
    of officina alfaromeo  Vai all'ultimo messaggio
  13. MOVED: fiatecuscan

    Started by Alex69‎, 18/11/2009 21:44
    7, 72, board, è, ecu, ecuscan, ecutuningdata, fiatecuscan, index, link, moved, questa, topic
    • Answers: 0
    • Visits: 530
    Last Message: 18/11/2009 21:44
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio
  14. I SELL THE PROGRAMMER TOP 2048

    Started by morgan79‎, 15/11/2009 14:28
    48, 8, auto, che, con, di, è, fa, fanno, grazie, info, installazione, ore, programma, programmatore, vendo
    • Answers: 1
    • Visits: 865
    Last Message: 18/05/2010 11:30
    Of expoevo2004  Vai all'ultimo messaggio
  15. hello

    Started by cicko1‎, 10/11/2009 20:21
    benvenuto, cia, ciao, con, dei, di, è, forum, io, la, molto, nel, noi, questo, riparazione
    • Answers: 3
    • Visits: 160
    Last Message: 13/11/2009 14:30
    Of billagassi  Vai all'ultimo messaggio
  16. help renault megane, or 1.9 dci, 88 KW

    Started by pasquale78‎, 16/11/2009 11:22
    • Answers: 6
    • Visits: 2,191
    Last Message: 18/11/2009 12:01
    of pasquale78  Vai all'ultimo messaggio
  17. CDM EDC16 FALSHER 1251 CAN

    Started by Alex69‎, 16/11/2009 12:33
    5, 6, 7, 9, 91, al, altri, anche, articolo, asp, ato, auto, avuto, bdm, ca, cdm, che, circa, codifica, con, conosce, controlla, di, due, è, ebay, edc, edc16, euro, fa, falsher, fate, funziona, ha, ho, hw, ico, il, iniettori, key, la, le, lo, ma, meno, molto, nota, opel, ori, perchè, po, product, prova, qua, qualcuno, quando, questo, sa, strumento, te
    • Answers: 9
    • Visits: 1,381
    Last Message: 05/06/2010 02:16
    of pinotuning  Vai all'ultimo messaggio
  18. the elimination of the dpf particulate filter

    Started by lillov‎, 17/11/2009 04:00
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    5, 50, 59, 7, 9, al, alfa, anche, anto, appena, asa, auto, avaria, basta, bye, capire, che, chi, con, cosa, cv, da, di, differenza, dubbi, è, eliminazione, era, ews, fa, fai, fap, fare, filtro, gasolio, già, ha, ho, il, io, la, lo, macchine, mappa, meno, morgan, news, particolato, perchè, piu, poi, prendere, pressione, problemi, punto, questo, ragazzi, recovery, rende, sa
    • Answers: 36
    • Views: 7,324
    Last Message: 12/09/2010 12:58
    Of Alexsfc  Vai all'ultimo messaggio
  19. fiatecuscan

    Started by scintilla1967‎, 17/11/2009 21:13
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 31
    • Views: 4,915
    Last Message: 05/09/2010 13:20
    of oakley1  Vai all'ultimo messaggio
  20. Discussione In Rilievo Relief: Useful information for new Users

    Started by Alex69‎, 18/11/2009 11:58
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 22
    • Views: 4,977
    Last Message: 23/02/2012 22:06
    of osiautosport  Vai all'ultimo messaggio
  21. yep, I have the emulator can scenic paintings

    Started by marcello‎, 10/11/2009 15:39
    3 Pages
    1 2 3
    5, 59f, 6, 60, abbiamo, al, altre, altro, anche, ancora, anto, ba, banco, ca, che, chi, chiedere, ciao, circa, code, con, contagiri, dalla, del, dopo, dove, è, emulatore, emulatori, esi, euro, funzioni, fuori, hai, ho, il, info, interessato, io, italia, la, lemulatore, lo, ma, mi, modifica, modificato, ore, ori, piu, po, poi, prova, può, quadri, raga, riparazione, scenic, scodifica, scodifica 59f, vendo
    • Answers: 26
    • Visits: 5,150
    Last Message: 02/07/2012 09:19
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio
  22. Hello, I am Andrea

    Started by billagassi‎, 10/11/2009 02:52
    2 Pages
    1 2
    aiuta, al, allegati, anche, andrea, anni, ato, avere, ca, caso, che, ciao, con, cosa, cose, cui, da, devo, di, dire, è, ecu, ecutuningdata, email, essere, fa, faccio, fanno, fare, forum, funziona, gli, grazie, ho, ico, info, inoltre, interessante, interessanti, io, le, messaggi, mi, mille, molto, necessario, nuovo, oltre, ori, poco, posso, pratico, pres, prima, qualche, questo, qui, ricevuta, scaricare, topic
    • Answers: 11
    • Visits: 423
    Last Message: 25/12/2009 23:40
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio
  23. Violations of Copyright

    Started by Alex69‎, 12/11/2009 20:54
    7, alla, copyright, di, documentazione, è, ecu, ecutuningdata, email, entro, fine, link, messaggi, necessario, ore, relativi, saranno, te
    • Answers: 0
    • Visits: 1,747
    Last Message: 12/11/2009 20:54
    of Alex69  Vai all'ultimo messaggio

    Forum:
    Regulation

    • Answers: 1
    • Views: 378
    Last Message: 14/11/2009 09:32
    of climauto  Vai all'ultimo messaggio
  24. User manual ecm2001

    Started by Alex69‎, 12/10/2009 01:04
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 30
    • Views: 10,896
    Last Message: 16/01/2013 20:44
    of Reinzg  Vai all'ultimo messaggio
Showing 1 to 25 of 241
Page 1 of 10 1 2 3 4